Over ons

             Over Warehouse-Online


Realtime Solutions is het bedrijf achter Warehouse-Online. Al sinds 2005 helpt Realtime Solutions logistieke dienstverleners en productie- en handelsbedrijven met het bedienen van hun klanten. Dit doen we door te doen waar we goed in zijn, namelijk het verbeten van logistieke processen door middel van onze software.

Wij proberen altijd met een vernieuwende blik naar specifieke processen te kijken om deze zo goed mogelijk te optimaliseren. Met ons Warehouse Management Systeem, waarmee wij onze klanten software vanuit de cloud leveren, waren we 10 jaar geleden het eerste logistieke softwarebedrijf.

Ons systeem is flexibel en geschikt voor een breed scala aan bedrijven.

                   Onze werkwijze


Binnen ons bedrijf staat ontplooiing en plezier hoog in het vaandel. We doen wat we doen omdat we het leuk vinden, en dit is te merken aan onze werkwijze. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze werknemers altijd de kans te bieden om zichzelf te ontplooien.

Nederland telt meer dan 100.000 webshops en verwacht wordt dat dit aantal fors blijft toenemen de komende jaren. 

De meest succesvolle webshops hebben niet alleen hun front-end maar ook hun back-end goed voor elkaar. Met name de webshops die fysieke producten verkopen kunnen meer marge overhouden als hun logistieke processen efficient en effectief zijn ingericht.
 

Wij willen de markt zo breed mogelijk kunnen voorzien, daarom werken wij met twee producten. Het eerste product is RealtimeWMS is gericht op de professionele markt, denk hierbij aan bedrijven zoals Maxi Cosi, Kleertjes.com en Obelink. Ons tweede product is Warehouse-Online, dit product bestaat uit een smartphone-applicatie en is gericht op de kleinere/startende markt zoals webshophouders of kleinere magazijnen. Het grote voordeel van Warehouse-Online is dat het binnen één dag volledig geïmplementeerd kan worden. Door de webshops op de juiste manier te begeleiden met hun logistieke optimalisatie wordt een succesvolle en duurzame relatie opgebouwd. Binnen Realtime Solutions staat het bedienen van ieder formaat klant centraal. 

Realtime Solutions is hard op weg om een van de meest toonaangevende bedrijven te worden op het gebied van logistieke E-Commerce oplossingen.

                   Realtime Solutions


Realtime Solutions bouwt al 20 jaar aan innovatieve oplossingen binnen de Warehouse Management wereld. Dit alles begin in 2005 met het idee om een innovatief Warehouse Management Systeem te creëren dat in de cloud draait en bijdraagt aan groei en professionalisering. Vanaf dat moment was RealtimeWMS geboren. Het bedienen van de klant staat hierbij centraal en dat doen wij door te doen waar we goed in zijn, namelijk het bouwen aan een innovatieve oplossing voor uw warehouse. Een aantal bedrijven die u voorgingen zijn Maxi Cosi, Obelink, Kleertjes.Com en AllPosters, allemaal winnaars dankzij onze revolutionaire WMS in de cloud.

Sinds drie jaar is naast RealtimeWMS ook een kleinere cloud oplossing ontstaan. Warehouse-Online is ontwikkeld met als streven om uw volledige warehouse binnen 10 minuten te implementeren. Het is uitermate geschikt voor de e-commerce markt omdat het systeem te bedienen is via uw smartphone. 

                      AVG Wetgeving


Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent dat in de gehele Europese Unie dezelfde privacywetgeving van toepassing is. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) is hierdoor niet meer van toepassing. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Realtime Solutions gebruikt klantgegevens in geen enkel geval voor wederverkoop of marketingdoeleinden. De data in de WMS databases wordt als volgt geclassificeerd; NAW gegevens, bestelgeschiedenis en daarbij alle info die ook op een pakbon verschijnt. Uw gegevens zijn te allen tijde veilig bij ons. Wij hanteren dé industrie standaard op het gebied van informatie versleuteling (SSL certificaten op basis van SHA256 of hoger). Back-up gegevens verlaten nooit onze datacenters en worden waar mogelijk versleuteld opgeslagen.
 

De verbinding(en) tussen u en ons WMS over publiek internet is/zijn ook versleuteld op basis van SSL (https, VPN). Op het gebied van informatie uitwisseling ontraden wij verouderde methodieken als FTP. Wij bieden hiervoor passende alternatieven aan zoals ons eigen CloudLink.

Ten slotte is ons pand voorzien van toegangscontrole. Privacygevoelige informatie in emails wordt versleuteld uitgewisseld.