Schrijf jezelf en je collega’s in voor een gratis cursus!

Realtime Solutions en Warehouse-Online bieden de volgende cursussen:

  • WMS, Professioneel Voorraadbeheer
  • Webshop voorraadbeheer
  • Logistieke optimalisatie

Wij kunnen ook cursussen bij u op maat verzorgen, vraag naar de voorwaarden

Waarom zijn de cursussen gratis?

Om te beginnen zijn wij er van overtuigd dat een goede basiskennis de kans tot succes verhoogd, dat geldt niet alleen voor u maar zeker ook voor ons! Wij willen de kosten voor u én ons dan ook zo laag mogelijk houden en dat kan zolang wij de cursuslocatie kunnen bepalen. Daarnaast denken wij dat het voor u als deelnemer interessant is om tijdens de cursus kennis te maken met branchegenoten. Hoe vaak kunt u ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, en hoe leuk is dat om op deze manier gratis te doen? Hebben uw vakgenoten dezelfde vragen over voorraad, artikelen, opslag en handling en hoe gaan zij hier mee om?

Voor een optimale cursus gaan wij er vanuit dat u zelf een laptop en een geschikte mobiele telefoon of tablet meeneemt. Onze ervaren consultants zorgen voor de kennis, de trainingsruimte en de koffie en thee. Wij beloven u dat deze investering in tijd de moeite waard is. Bekijk welke cursus op dit moment het meest voor u van toepassing is en meld u vandaag nog aan voor de eerst mogelijke geschikte cursus.

Uiteraard mag u een collega meenemen, vergeet u deze dan niet aan te melden. Wij sturen u binnen enkele dagen een bevestiging met de eventuele laatste details van de door u gekozen gratis cursus.

Tot snel!

 
Cursus
 
Deelnemers
 
 
 
Firma