Magazijnbeheer: uw magazijn loopt op rolletjes!

Van webshops wordt verwacht dat de levertijd snel is. Er zijn zelfs webshops waar de levering binnen één dag plaatsvindt. Wanneer u snel wilt leveren moet uw magazijn op orde zijn, zodat u kan voldoen aan de levertijd en het aantal orders. Vaak is een magazijn complex ingericht waardoor u te maken heeft met verschillende stellingen, rijen, niveaus en dieptes.

Weet u waar uw producten liggen en hoeveel voorraad u heeft? Hoe gaat u de producten op een efficiënte manier picken wanneer er een order binnenkomt? Met een professioneel WMS, zoals de Warehouse-Online app, kan u het rendement en effectiviteit van uw magazijn verhogen. Professioneel magazijnbeheer kan uw webshop veel opleveren!

Uw magazijnbeheer volledig geautomatiseerd

Met de app Warehouse-Online zorgt u ervoor dat u uw magazijnruimte optimaal kan benutten. U kunt met uw smartphone of tablet digitaal uw voorraad en de bijbehorende transacties bekijken. Hierdoor krijgt u een perfect overzicht op uw magazijnbeheer en kunt u sneller en foutloos picken. U scant de producten in het magazijn en het systeem geeft aan of u het juiste product heeft gepickt. De verspilling van tijd en fouten worden door de automatisering van Warehouse-Online geminimaliseerd. Daarnaast bespaart u met de app op kosten zoals de papierenstroom en arbeidsuren.

Eén systeem voor uw logistiek

Met de Warehouse-Online app loopt niet alleen uw magazijn op rolletjes, maar ook uw voorraad-beheer, inkoop en productbeheer zijn op orde. U heeft realtime zicht op alle logistieke processen van uw webshop. Voldoende voorraad zorgt voor tevreden klanten. Het is daarom belangrijk dat u uw webshop op een professionele manier kan beheren.

Meer weten over Warehouse-Online?

Voor kleine tot middelgrote webshops heeft Realtime Solutions de Warehouse-Online app gemaakt zodat webshopeigenaren hun product-, voorraad- en magazijnbeheer op een professionele manier kunnen optimaliseren en automatiseren. Alle app transacties worden in de Warehouse-Online database vastgelegd. Via de portal heeft u altijd inzicht in uw voorraad en bijbehorende transacties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.