Met webshop software maakt u een professionaliseringsslag!

Een webshop runnen lijkt op het eerste gezicht een fluitje van een cent. Met een paar klikken heeft u een website waarmee u gemakkelijk kan beginnen met het verkopen van producten. Wanneer uw webshop groei doormaakt, merkt u al snel dat u veel tijd kwijt bent aan alles rondom het logistieke proces. Als er een order binnenkomt moet u het juiste artikel op de juiste locatie in uw magazijn vinden. Ook moet u de juiste verzendgegevens handmatig in uw computer typen waarna u het verzendlabel moet printen.

Daarnaast moet u de voorraad consequent bijhouden en moet u op tijd inkopen zodat er geen producten out-of-stock zijn. Er komt veel bij kijken en het kost u vaak meer tijd dan nodig is. Het is lastig om op een goede manier overzicht te houden. Het overzicht houdt u met professionele webshop software. Webshop software van Realtime Solutions ondersteunt u op bedrijfsprocessen zodat u effectief en efficiënt uw webshop kan runnen.

Verbeter het rendement van uw webshop

Warehouse-Online is gericht op het logistieke proces van uw webshop. Een groot deel van de winst van een webshop gaat verloren door inefficiënte logistiek en slecht voorraadbeheer. Grote logistieke organisaties behouden hun rendement door professionele Warehouse Management Software. Speciaal voor kleine tot middelgrote webshops heeft Realtime Solutions de applicatie Warehouse-Online ontwikkeld. Met de Warehouse-Online App kunt u alle noodzakelijke logistieke processen uitvoeren zoals voorraad op- en afboeken, inventariseren en orderpicken.

Gebruiksvriendelijke webshop software

Warehouse-Online is gemakkelijk te bedienen met uw smartphone of tablet. U kunt altijd en overal de status van uw goederenstroom, voorraad en orders bekijken. Daarnaast kunt u met uw smartphone inkomende en uitgaande producten scannen zodat u zeker weet dat u de juiste producten verzend. Warehouse-Online houdt ‘realtime’ uw voorraad- en productbeheer bij. Met dit WMS systeem versnelt u uw logistieke processen en bespaart u op operationele kosten. Uw processen worden volledig geautomatiseerd waardoor u geld kan besparen op bijvoorbeeld arbeidskosten.