Ondersteuning en strippenkaarten

Support bij het opzetten en gebruik van uw WMS systeem

Ondersteuning

Het kan zijn dat u, tijdens het implementatie proces of tijdens het verdere gebruik van Warehouse - Online, support nodig heeft. Realtime Solutions heeft een helpdesk met experts die u doordeweeks tussen 09:00 - 17:00 kunnen assisteren. De helpdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Door de ondersteuning die Realtime Solutions biedt zult u een altijd operationeel systeem hebben zonder dat u kampt met verschillende problemen.

Strippenkaart

U wilt snel geholpen worden met een (klein) issue en u heeft geen tijd om te wachten om deze kleinere issues door een consultant in een dag of dagdeel in te laten plannen? Juist hiervoor biedt Realtime Solutions (RtS) een oplossing met het aanbieden van een strippenkaart.

Met de RtS strippenkaart koopt u vooraf, tegen een gereduceerd tarief, uren in waarmee RtS specialisten vervolgens diverse door u gewenste werkzaamheden remotekunnen uitvoeren.

Indien uit de analyse van issue blijkt dat deze is veroorzaakt door een storing in de standaard software of infrastructuur van RtS, dan worden de uren natuurlijk niet in mindering gebracht op de strippenkaart.

De volgende ondersteuning wordt geboden met de strippenkaart:

Gratis simulatie? Kies hieronder uw device

Get it on Google Play Download on the App Store