Download hier gratis uw App en vraag een testperiode aan

Get it on Google Play Download on the App Store

Beste voorraadbeheer app

Bij het beheren van de voorraad van uw bedrijf, wilt u natuurlijk op elk moment toegang hebben tot alle informatie. Dit is cruciaal om de logistieke processen goed te kunnen monitoren en op elk gewenst moment de nodige actie te kunnen ondernemen. Een voorraadbeheer app is dé oplossing om dit mogelijk te maken. U wilt natuurlijk de allerbeste voorraadbeheer app hebben. De Warehouse-Online smartphone app geeft u realtime informatie, allemaal in de cloud. Dankzij deze voorraadbeheer app beschikt u altijd over de meest actuele informatie over uw voorraad.

WMS Bel: 040 3046330

Inventarisatie app

Het inventariseren van de voorraad kan een lastig proces zijn. Met een app om te inventariseren, kunt u het proces sneller en efficiënter laten verlopen. U hoeft niet langer met papieren lijsten of Excel overzichten te werken, maar u kunt direct met uw smartphone de beschikbare voorraad in realtime raadplegen. Een app om te inventariseren geeft u een betrouwbaar en up-to-date beeld van uw voorraad.

Via een inventarisatie app is het mogelijk om voorraad toe te voegen en af te boeken. Andere standaard functionaliteiten zijn het kunnen verplaatsen van voorraad en orderpicken. De app is breed inzetbaar en kan niet alleen toegepast worden op webshops, maar op alle geautomatiseerde vormen van voorraadbeheer.

Orderpicking app

Een orderpicking app bespaart niet alleen tijd, het helpt ook nog eens om minder fouten te maken tijdens het verzamelen van de orders. Dit wordt mogelijk dankzij functionaliteiten, zoals het genereren van een overzicht van orders die beschikbaar zijn om te worden klaargemaakt. De app kan ook inzicht geven in de producten waar het om gaat, het aantal en de locatie waar ze zich bevinden. De Warehouse-Online app benut uw camera als barcodescanner waardoor u de barcodes van producten en locaties kunt scannen en controleren.

Warehouse-Online smartphone app

De Warehouse-Online smartphone app van Realtime Solutions heeft als groot voordeel dat het startklaar is. U kunt de app direct op uw smartphone downloaden en gebruiken. Er is een gratis demo beschikbaar die u kunt laten inzien dat de Warehouse-Online app kan zorgen voor beter inzicht in de voorraad en de performance, kosten kan besparen door de processen efficiënter te maken en onnodig lang zoeken naar een artikel of lange looptijden kan vermijden. Er zijn online tutorials beschikbaar die u op zeer eenvoudige wijze uitleggen hoe u de app kunt inzetten. Ook heeft u gratis een online helpdesk tot uw beschikking. Daarnaast worden er trainingen aangeboden, met als doel de gebruikers te leren hoe ze alle functionaliteiten optimaal kunnen benutten. Zo zijn er de basistrainingen voorraadbeheer en orderpicking, om werknemers te leren omgaan met diverse functionaliteiten zoals inventariseren, bijboeken of afboeken, en inzicht krijgen in hoe het orderpicking proces met Warehouse-Online werkt.

Twee andere kenmerken van de Warehouse-Online software en de bijbehorende app zijn de flexibiliteit om goed in te kunnen spelen op veranderingen in logistieke processen en de schaalbaarheid. U kunt goedkoop en eenvoudig beginnen en zo kosten besparen. Op ieder moment is het mogelijk om te upgraden en het systeem te optimaliseren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Eindhoven.


Download hier gratis uw App en vraag een testperiode aan

Get it on Google Play Download on the App Store