Download hier gratis de app en vraag vervolgens een testperiode aan

Get it on Google Play Download on the App Store

Scansysteem van uw magazijn

Steeds meer bedrijven maken gebruik van barcodescanners in hun magazijn. Het inzetten van een scansysteem in het magazijn geeft meer inzicht in de inkomende en uitgaande producten en in de logistieke processen in het algemeen. Een barcodescanner is bovendien minder foutgevoelig dan handmatige invoer. Barcodescanners zijn zeer veelzijdig. Ze kunnen voor diverse processen binnen een magazijn worden ingezet. Denkt u hierbij aan orderpicking, de controle van de inkooplevering, de voorraad en mutaties of het aanmaken van inkooporders of verkooporders. Een scansysteem is altijd gekoppeld aan een softwarepakket en kan geïntegreerd worden in een WMS zoals Warehouse–Online.

WMS Bel: 040 3046330

Handsfree barcodescanners

Handsfree barcodescanners zijn in opkomst. Dit is niet zo raar, want ze maken het mogelijk om pakketten sneller te scannen. Ze zijn verder ook comfortabeler en gebruiksvriendelijker dan de grote en robuuste barcodescanners die veel magazijnmedewerkers de hele dag met zich meedragen en een belemmering zijn bij veel activiteiten, zoals het besturen van een heftruck. Omdat handsfree scanners volledig draadloos zijn, heeft de medewerker bovendien veel meer bewegingsvrijheid.

De handsfree barcodescanners worden over het algemeen bevestigd aan de hand, waardoor ze ook wel bekend staan als barcodescanner glove of barcodescanner handschoen. Er zijn verschillende merken barcode scanning handschoenen, zoals ProGlove vs Nimmsta. Beide modellen wegen zeer weinig (40-45 gram).

Barcode scanningsoftware

Warehouse–Online is als voorraadbeheersoftware uitstekend te combineren met handsfree barcodescanners. Het is startklaar, waardoor het meteen zelfstandig ingezet kan worden, met behulp van online tutorials en de Warehouse–Online Smartphone App. U kunt ook kiezen voor een gefaseerde implementatie, waarbij er telkens een module wordt ingevoerd en er snel resultaten zichtbaar zijn. Bij een gefaseerde implementatie heeft u consultancy tot uw beschikking om u in het proces te begeleiden. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat alle magazijnmedewerkers bekend raken met het systeem. Naast consultancy en handleidingen biedt Realtime Solutions, het bedrijf achter Warehouse–Online, ook trainingsmodules aan. Hieronder bevindt zich de module Professional scanning, waarbij geleerd wordt hoe de handscanners gebruikt kunnen worden en inzicht wordt gegeven in alle mogelijkheden die deze apparaten bieden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan gebruik van de gratis simulatie. U kunt ook contact met ons opnemen om vragen te stellen of een offerte te ontvangen op basis van het implementatiescenario dat u voor ogen heeft.


Download hier gratis de app en vraag vervolgens een testperiode aan

Get it on Google Play Download on the App Store