Download hier gratis de app en vraag vervolgens een testperiode aan

Get it on Google Play Download on the App Store

Voorraadbeheer van een webshop

Een webshop begint vaak klein, maar kan bij succes uitgroeien tot een omvangrijke onderneming. Er komt een moment waarop het aan te raden is om een voorraadbeheersysteem aan te schaffen om de processen te automatiseren, het overzicht te behouden en voorraad- en leveringsproblemen te vermijden. Ook voor organisaties binnen de e-commerce die logistieke diensten aanbieden aan derden is het belangrijk om te werken met software zoals Warehouse-Online dat voor zowel de dienstverlener als de klant een overzichtelijke manier van werken biedt.

WMS Bel: 040 3046330

Webshop voorraadbeheer

Als eigenaar van een webshop is het belangrijk om voldoende voorraad te hebben en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat producten niet lang in de opslag liggen, om zo te besparen op ruimte en daarmee ook op kosten. Het is dus van groot belang om een goede balans hierin te vinden. Op het moment dat een webwinkel groeit, kunt u snel het overzicht kwijtraken. Handmatig de voorraad beheren is dan niet meer mogelijk, waardoor er het beste software geïmplementeerd kan worden om het proces te automatiseren.

Warehouse-Online is gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar. Dit maakt het een ideaal WMS als u voor het eerst wilt overstappen naar het gebruik van een voorraadsysteem en de kosten laag wilt houden. De Warehouse-Online smartphone app is met behulp van de online tutorials zeer makkelijk te gebruiken. Mocht uw webwinkel groeien, dan kunt u eenvoudig opschalen in functionaliteit, performance en support.

Fulfilment van webshoplogistiek

Warehouse-Online is uitermate geschikt als WMS voor organisaties die zich richten op fulfilment, of te wel de logistieke dienstverlening voor derden. Het uit handen geven van het voorraadbeheer van een webwinkel geeft de ondernemer meer tijd om zicht te richten op de hoofdactiviteiten en zich bezig te houden met de klant. Het voorraadsysteem van de webshop moet voor beide partijen werkbaar zijn, zodat er flexibel gehandeld kan worden en de webshopeigenaar ervoor kan kiezen om op bepaalde momenten ook zelf een aantal logistieke activiteiten uit te voeren.

Als u kiest voor Warehouse-Online, hebben zowel u als uw klanten de beschikking over een eigen Warehouse-Online portaal. Klanten hebben via dit portaal realtime inzicht in al hun gegevens, zoals de voorraad, de inkoop- en verkooporders, de zendingen en de historie van de zendingen. De communicatie wordt zo een stuk makkelijker. Indien wenselijk kan de eigenaar van de webshop ook zelf een aantal handelingen verrichten om zo meer grip te houden op het voorraadbeheer van de webwinkel. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van bestellingen of het afroepen van orders.

Diverse spelers op het gebied van logistieke dienstverlening, zoals Spooren Logistiek of Merpo Fashion maken al gebruik van Warehouse-Online. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan telefonisch of via de email contact met ons op. Natuurlijk staan we ook tot uw beschikking voor een persoonlijke afspraak in ons kantoor in Eindhoven.


Download hier gratis de app en vraag vervolgens een testperiode aan

Get it on Google Play Download on the App Store