Realtime Solutions B.V.

Het bedrijf achter 

Warehouse-Online

 

Realtime Solutions is het bedrijf achter Warehouse-Online. 

Al sinds 2005 helpt Realtime Solutions productiebedrijven, logistieke dienstverleners, handelsbedrijven en E-Commerce organisaties met het bedienen van hun klanten. Dit doen we door te doen waar we goed in zijn, namelijk het verbeteren van logistieke processen door middel van onze standaard software. Binnen ons bedrijf staat ontplooiing en plezier hoog in het vaandel. We doen wat we doen omdat we het leuk vinden, en dit is te merken aan onze werkwijze. 

Onze werknemers krijgen ruime kansen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Voor onze klanten proberen wij altijd met een vernieuwende blik naar hun specifieke processen te kijken om deze zo goed mogelijk te optimaliseren.  Ons product Warehouse-Online bestaat uit gebruiksklare, schaalbare en flexibele functionaliteit waarmee bedrijven en professionals een hoger rendement kunnen behalen met hun voorraad en klanten beter kunnen bedienen.

Maatschappelijk dragen wij graag ons steentje bij door Warehouse-Online beschikbaar te stellen aan instellingen zoals Stichting Babyspullen.

Realtime Solutions is hard op weg om een van de meest toonaangevende bedrijven te worden voor standaard WMS voorraadbeheer vraagstukken.

 

Wilt u direct contact met ons opnemen dan kan dat via de volgende kanalen en mogelijkheden

Bezoekadres:

Wij ontvangen u graag in ons kantoor in Eindhoven

Huiskesweg 8211

5652 AL Eindhoven

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Nadat u heeft aangebeld aan de zijdeur mag u direct doorlopen naar de 2e verdieping 

U kunt uw route plannen via deze link Google Maps